Spor

MERSİN SINAVI YARIN

MERSİN SINAVI YARIN

MERSİN SINAVI YARIN
28-01-2017 08:56

Nurettin ÇUKURYURT

                 Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ikinci yarısında oynadığı ilk maçta kendisi gibi iddialı olan Malatya deplasmanından bir puan çıkaran ve geçen haftada sahasında ilk yarıda zorlanmasına rağmen ikinci yarıdaki üstün oyunu sonucu bulduğu gollerle Boluspor´u 3-1´lik skorla mağlup eden Sivasspor, yarın deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yeni bir puan mücadelesine çıkıyor.

                Mersin´de saat 16´da başlayacak maçta Sivasspor´un kadrosunda Yunanlı golcü Gekas´ın da yer alması beklenirken, Teknik Direktör Mesut Bakkal, puan kaybı yaşamak istediklerini söyledi.

                Sezonun ilk yarısının sonlarına doğru kendisine gelen ve güçlendirdiği kadrosuyla ligin favori takımı olan Sivasspor´un yarın ki rakibi Mersin İdman Yurdu ise ligde 3 puanının da silinmesiyle, son sıraya demir atmış durumda bulunuyor.

                Taraftarların heyecanla beklediği maçta, iyi bir form ve hava yakalamış olan Sivasspor´lu futbolcuların, son sıradaki rakiplerini küçüksememeleri ve hafife almamaları konusunda da uyarıldığı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER