Gündem

MHP'den Ayşe Ateş'e Suç Duyurusu

MHP, suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş için harekete geçti. MHP’li iki isim Ayşe Ateş için suç duyurusunda bulundu.

MHP'den Ayşe Ateş'e Suç Duyurusu
06-08-2024 15:42
SİVAS

Haber Merkezi

Ankara'da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş için MHP harekete geçti. MHP'li İzzet Ulvi ile Semih Yalçın, Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ateş, söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

İzzet Ulvi ve Semih isimli şahıslar kendilerine iftira attığım gerekçesiyle hakkımda suç duyurusunda bulunmuşlar. İfade vermeye gitmem gerekecekmiş. Oysaki duruşmada Sinan Ateş'in ailesi sıfatıyla verdiğimiz beyanların mahkeme heyeti tarafından dikkate alınması ve ifade vermesi, kendini aklaması gereken şahısların İzzet Ulvi ve Semih olması gerekiyordu. Demek ki onlarda sistem böyle...İnsan ne kadar daha fazla şeyden utanırsa o kadar şeref ve onur sahibi olur"

ekran-goruntusu-2024-08-06-153328.png

ATEŞ, MAHKEMEDE MHP’Lİ İKİ İSMİ VERMİŞTİ

Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin 1 Temmuz’da görülen davada Ayşe Ateş, ilk kez hakim karşısına çıkmış “Bugüne kadar tüm bildiklerimi söylemedim, çünkü beni de öldürürler diye korktum. Ama şimdi Savcı Ayhan Ay’a verdiğim ifadede kayda geçmeden söylediklerimi açıklıyorum. Sinan, ‘Ayşe, Ulvi İzzet Yönter ve Semih Yalçın, Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım’a talimat vermiş, onlar da kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlar.’ dedi. Asıl failler dışarıda ki devlet koruma verme gereği duyuyor. Bu devlet şu sanıkların söylediklerine karşılık namusunu temizleyecek, bana borcu var. Bu devlet kimsenin malı, muz cumhuriyeti değil” diyerek” Semih Yalçın ve Ulvi İzzet Yönter’i işaret etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER