Gündem

MHP Sivas'ta 3 Vekil İstiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2’nci Sıra milletvekili adayı Av. İlker İpek seçim çalışmaları kapsamında Yıldızeli ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sivas’ı Ankara ve bürokraside güçlü temsil edebilmek için 3 vekil ile Ankara’ya gideceklerini söyleyen İpek, destek istedi.

MHP Sivas'ta 3 Vekil İstiyor
07-05-2023 10:53
SİVAS

Burcu CELLAT

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Sivas 2’nci Sıra milletvekili adayı Av. İlker İpek Yıldızeli ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Muhtarları ziyaret eden İpek, burada ilçe muhtarlar derneğinde toplantı gerçekleştirdi.

Daha sonra Yıldızeli Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden İpek, esnaflardan dua ve destek istedi.

İpek ziyaretlerde, “Öncelikle bizlere ve 3 hilale sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizi Ankara ve bürokraside güçlü temsil edebilmemiz için 3 vekil ile Ankara’ya gideceğiz. Bize inanan Sivaslıları mahcup etmeyeceğiz. Ulaşılamayan değil her zaman yanlarında olan milletvekilleri olacağız. Bizler, Sivas’ta yaşıyoruz. Tüm ailemiz burada, işimiz burada. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği milletvekilleri MHP listelerinde var. Ahmet Özyürek vekilimiz, halkın her kesimi ile yakından ilgilendi, şehrini unutmadı. Her fırsatta buraya geldi. Bizlerde Meclise gittiğimizde aynı çizgide tek derdimiz Sivas ve Sivaslılar olacak” dedi.

İpek’e ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Rıfat Kalkan, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Gökhan Karapınar ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER