Gündem

Milletimizin En Büyük Zaferidir

Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Fatih Deveci, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin, vatan toprağını korumak ve bağımsızlığımızı ilelebet muhafaza etmek için verdiği mücadelede elde ettiği en büyük zaferlerden biridir” dedi.

Milletimizin En Büyük Zaferidir
29-08-2024 14:59
SİVAS

Haber Merkezi

Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Fatih Deveci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Deveci mesajında, “Aziz, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet yolunda verdiği şanlı mücadelenin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin, vatan toprağını korumak ve bağımsızlığımızı ilelebet muhafaza etmek için verdiği mücadelede elde ettiği en büyük zaferlerden biridir. Türk milleti, tarihin her döneminde hür ve bağımsız yaşamayı en büyük erdem olarak kabul etmiş, bu uğurda gerektiğinde canını seve seve feda etmiştir. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazanılan Büyük Zafer de, milletimizin bu asil duruşunun en büyük nişanesi olmuştur. Bu zaferle, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet iradesi tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir. Bizler, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanlarıyla sulanan bu kutsal vatan topraklarında, onların bıraktığı emaneti geleceğe taşımak, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve gelecek nesillere en güzel şekilde aktarmak için büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 102. yıl dönümünü kutluyoruz. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER