Gündem

MİLLETİN ZAFERİ 2 YAŞINDA

MİLLETİN ZAFERİ 2 YAŞINDA

MİLLETİN ZAFERİ 2 YAŞINDA
14-07-2018 07:59

15 Temmuz darbe girişiminin 2.yıldönümü il genelinde Milli ve Beraberlik Günü etkinlikleriyle kutlanacak. İlimizde bugün saat 14´de Kongre Müzesi bahçesinde 15 Temmuz resim ve fotoğraf sergi açılışıyla başlayacak olan etkinlikler kapsamında yarın 4 İşletme kavşağından meydana Birlik yürüyüş yapılacak.

Beste KURT/

FETÖ´nün 15 Temmuz 2016´daki kanlı darbe girişimi karşısında destan yazan Türk Milleti´nin ?Demokrasi ve Milli Birlik Günü´ olarak kutladığı 15 Temmuz yarın çeşitli etkinliklerle kutlanacak, gece de birlik yürüyüşü yapılacak.

Darbe girişiminin ikinci yıldönümünde, tüm Türkiye´de olduğu gibi Sivas´ta da Valilik koordinesinde çeşitli etkinlik ve anma programı düzenlenecek. Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında, bugün saat 14´te Kongre Müzesi bahçesinde 15 Temmuz resim ve fotoğraf sergisi, aynı yerde saat 16´da sportif faaliyetler, saat 19´da Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon´da Şehit ve Aileleri ile Gaziler ve ailelerine yönelik yemek programı düzenlenecek.

Pazar günü ise saat 11´de Yukarı Tekke Mezarlığı´nda bulunan şehitlik ziyare edilecek, Ulu Cami´de de saat 12´de mevlit okunacak.

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARETİ

Valilik koordinesinde aynı gün 15 Temmuz şehidi Hasan Yılmaz´ın Kangal Bektaş Köyü´ndeki babası Osman Yılmaz ziyaret edilecek. Tren Garı-Hükümet Konağı arasında da saat 21´de Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşünün düzenleneceği Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı saat 22´de Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilecek anma programı ile son bulacak. Etkinlikler il merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde de yapılacak.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER