Eğitim

Milli Eğitim Eski Müdürü Altınsoy BAKANLIK MÜŞAVİRİ OLDU

Milli Eğitim Eski Müdürü Altınsoy BAKANLIK MÜŞAVİRİ OLDU

Milli Eğitim Eski Müdürü Altınsoy BAKANLIK MÜŞAVİRİ OLDU
31-08-2018 07:58

 

Gökhan KARA /

Sivas İl Milli Eğitim Eski Müdürü Mustafa Altınsoy, Bakanlık Müşavirliği´ne getirildi.

Milli Eğitim Eski Bakanı İsmet Yılmaz´ın tasarrufu üzerine Nisan ayında Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nden Adana İl Milli Müdürlüğü´ne atanan Mustafa Altınsoy, ani bir karar ile Bakanlık Müşavirliği´ne görevlendirildi.

Kendisi ile temasa geçtiğimiz Adana Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Bakanlık Müşavirliğinde görevlendirme haberlerini doğru olduğunu bunu yeni atanan Milli Eğitim Bakanının ve çalışma ekibinin bir tasarrufu olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

?ATILAN İFTİRANIN ASILSIZ OLDUĞU RAPORLA BELİRTİLDİ?

Altınsoy, ?Devletimizin verdiği her görevi seve seve yapmaya hazırız. Sivas yerel basınında hakkımda çıkan haberler tamamen asılsız. Sivas´ta görev yapmış olduğum süre içinde ildeki siyasetin ve Milletvekillerinin bilgisi dâhilinde görevden alınan bazı kişilerin bunu hazmedememelerinden kaynaklanan yalan iftiralardan ibarettir. İftira atılan konularla ilgili Bakanlık Müfettişleri geldiler ve incelemelerde bulundular. Yaptıkları inceleme ve araştırmalar sonunda iddiaların asılsız olduğu bir raporla Valiliğimize bildirmişlerdir. Ancak bu arkadaşlar yerel siyasete bir şey söyleyemedikleri için konuyu sadece benim üzerimden speküle etmeye çalışmışlardır? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER