Gündem

Milli Heyecan Sivas’a Uğramadı

Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek tüm Türkiye’yi sevince boğan A Milli Futbol Takımı’nın maçı birçok şehirde vatandaşlar meydanlardan takip etti. Ancak Sivaslılar herhangi bir organizasyon olmaması nedeniyle milli heyecanı bir arada yaşaması fırsatı bulamadı.

Milli Heyecan Sivas’a Uğramadı
19-06-2024 12:28
SİVAS

Neslihan KOÇ

Almanya’dan düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli takımımız sahaya çıktı. Grup’taki ilk maçında Gürcistan’ı Mert Müldür, Arda ve Kerem’in golleriyle 3-1 mağlup eden ay yıldızların galibiyeti tüm Türkiye’yi sevince boğdu.

Milli takımın sahaya çıkması nedeniyle birçok ilde belediyeler tarafından şehrin en güzel ve vatandaşların maçı takip edeceği dev ekranlar kuruldu. Bazı belediye başkanları da vatandaşlarla birlikte maçın heyecanını birlikte yaşadı. Galibiyetle birlikte renkli görüntülerin yaşandığı maç heyecanı Sivas’ın ise uzağında kaldı. Maç ile ilgili Sivas’ta herhangi bir çalışma yapılmadı. Taraftarlar maç heyecanını evinde yaşamak zorunda kaldı.

Sivaslı vatandaşlar cumartesi günü oynanacak olan Portekiz maçını meydandan takip etmek istediklerini dile getirerek belediye yetkililerini göreve çağırdı.

  sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres          haberler ekspres son dakika   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER