Gündem

Mobil Altyapı Ticareti Engelliyor

Gökçeler Savunma Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Nazmi Gökçeler, Sivas’ın mobil iletişim altyapısının ticareti engellediğini vurguladı.

Mobil Altyapı Ticareti Engelliyor
11-10-2024 14:18
SİVAS

HABER MERKEZİ

Gökçeler Savunma Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Nazmi Gökçeler, Sivas’ın mobil alt yapısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gökçeler açıklamasında, “Hepimizin hemen hemen her cep telefonu görüşmesi sırasında yaşadığı, bir telefon görüşmesinden beklenen tek unsur olan karşı tarafa sesin ulaşması ve karşı tarafın sesinin gelme durumu maalesef Şehrimizin merkezi dahil tüm OSB’ler de çoğunlukla kısıtlı gerçekleşmektedir. Kullandıkça ödediğimiz herhangi bir sayaç ile faturalandırılmayan ve peşinen ödenen cep telefonu faturalarının karşılığı olan hizmeti maalesef başta Sivas halkı olmak üzere tüm Sanayicilerimiz de alamamaktalar.  İletişimin globalleştiği bir çağda telefonun ilk görevinin henüz şehrimizde sağlanamaması yaşam kalitesini de düşürmektedir. Fatura tutarlarını karşılığı verilmeksizin tahsil eden GSM Operatörlerinin şehrimizin eskimiş altyapısına yatırım yapmaları için Sivas Halkının ne kadar fatura ödemesi gerekmekte? dedi.

 

 


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER