Gündem

Motivasyona ihtiyacımız var

Motivasyona ihtiyacımız var

Motivasyona ihtiyacımız var
20-04-2022 07:00

Hatice KOYUNCU YİĞİT

 İlk etabı 11-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen seminer programının ikinci etabı  başladı. Milli Eğitim Müdürlüğü B Blok Toplantı Salonunda düzenlenen ve 5 gün sürecek olan eğitim seminerinin açılışına Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, Eğitim Müfettişleri Başkanı Osman Güler ve okul ile kurum yöneticileri katıldı.

Okul idarecileri ile bir süre sohbet eden ve YÖGEP'in amacına yönelik değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Müdürümüz Ergüven Aslan, "Kendimizi sürekli olarak güncellemeli, çağın gerekliliklerine uygun bilgi ve donanıma sahip yöneticiler olarak, daha etkin ve verimli bir yönetim anlayışı ortaya koymalıyız. Eğitimde arzu ettiğimiz başarıları yakalayabilmemiz için iyi bir yönetişim ve üst düzey bir motivasyona ihtiyaç var." dedi.

Bu kapsamda düzenlenen seminerlerin çok önemli olduğunu belirten Aslan, tüm okul ile kurum yöneticilerinin bu seminerlerden en iyi şekilde istifade etmelerini istedi.

Konuşmanın ardından Eğitim Müfettişleri Başkanı Osman Güler ve Eğitim Müfettişi Dr. Yasin Avan tarafından Eğitim Yönetici Geliştirme Programı semineri gerçekleştirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER