Asayiş

Motokuryeyinin Bıçaklanma Anının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Balıkesir'de kuryelik yaparken bıçaklı saldırıya kurban giden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın, 25 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Akman'ın, siparişi teslim ettikten sonra E.Ö. isimli şahıs tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandığı an saniye saniye kameraya yansırken, katilin olay anında alkollü olduğu, kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Motokuryeyinin Bıçaklanma Anının Görüntüleri Ortaya Çıktı
15-05-2024 12:49
SİVAS

Balıkesir'de kuryelik yapan Ata Emre Akman'ın, çalıştığı zincir restorana gelen siparişi adresine teslim ettikten sonra, E.Ö. tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

CİNAYET ANI KAMERADA

Balıkesir'in Karesi ilçesinde bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden, harçlığını çıkarmak için motokuryelik yapan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Ata Emre Akman cinayetinde kan donduran kamera görüntüleri ortaya çıktı. Cinayet anına ait görüntüler vahşetin boyutu bir kez daha gözler önüne serildi.

Balıkesir'de kurye öğrencinin öldürülme anları kamerada

YAKASINDAN TUTUP DEFALARCA BIÇAKLADI

Cinayet anına ait görüntülerde, sipariş götürdüğü evden inen Akman'ı, sokakta 17 yaşındaki E.Ö.'nün karşıladığı görüldü. E.Ö'nün, Akman'ı yakasından tuttuğu ve defalarca bıçakladığı anlar kameraya yansıdı.

Balıkesir'de kurye öğrencinin öldürülme anları kamerada

ALDIĞI BIÇAK DARBELERİ SONRASI DÜŞTÜ

Motokurye Akman'ın, aldığı bıçak darbeleri sonucu bir süre sendeleyerek yürüdüğü ve ardından ise motosikletinin yanına gelip düştüğü görüldü.

Balıkesir'de kurye öğrencinin öldürülme anları kamerada

KATİLİN DOSYASI KABARIK ÇIKTI!

E.Ö.'nün kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Katilin olay sırasında da alkollü olduğu ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Henüz 5 gün önce işe giren ve siparişi teslim etmek için motosikletle yola çıkan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman'a, E.Ö. (17) adlı kişi, Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokağı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle bıçakla saldırılmıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden 25 bıçak darbesi alan Akman, olay yerinde hayatını kaybetmiş, kaçan E.Ö. polis ekiplerince yakalanmıştı.(İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Aykut TUNAHAN KARAKUŞ 2 ay önce
İdam gerekli!
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER