Eğitim

Müdür Yener'den Öğrencilere Tavsiye

Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursunun yapıldığı Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, öğrencilere planlı ve programlı çalışma tavsiyesinde bulundu.

Müdür Yener'den Öğrencilere Tavsiye
24-07-2024 12:43
SİVAS

NESLİHAN KOÇ

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursunun devam ettiği Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Bir süre öğrencilerle sohbet ederek geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi alan Yener, önemli tavsiyelerde bulundu. Hiçbir başarının tesadüf olmadığına vurgu yapan Yener, "Başarılı olmak için gayret göstermeli ve çok çalışmalısınız." dedi.

Başarının en önemli unsurlarından birinin de planlı ve programlı çalışmak olduğunu belirten Yener, "Yaz tatilindesiniz. Öncelikle kendinize zaman ayırın, aileniz ve sevdiklerinizle vakit geçirin, gezin, oynayın ama tüm bunların yanında kitap okumaya ve ders çalışmaya da mutlaka zaman ayırın. Çünkü bu maratona erken başlamak, bir adım önde başlamak anlamına gelir." ifadelerini kullandı. Yener, öğrencilere bu süreçte tablet, televizyon ve telefon kullanımını da en aza indirmelerini tavsiye etti.

Bir süre öğretmenlerle de sohbet eden Yener, görüş, öneri ve talepleri dinledi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER