Eğitim

Müdür Yener’den Taziye Ziyareti

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları öğretmeni Rıfat Doğan görev yaptığı okulu ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Müdür Yener’den Taziye Ziyareti
10-10-2024 10:26
SİVAS

Yunus BUDAKTAŞ

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları öğretmeni Rıfat Doğan'ın çalışma arkadaşlarına taziye ziyaretinde bulundu. Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Yener, Doğan'ın vefatı dolayısıyla duyduğu üzüntüyü dile getirerek, başsağlığı dileklerini iletti.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine bir süre öğretmenlerle sohbet eden Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi. Yener, bu yıl; anasınıfı, ilkokul 1, ortaokul 5; ortaöğretim hazırlık ve 9 uncu sınıf düzeyinde uygulanan maarif modelinin etkin ve eksiksiz bir şekilde uygulanması için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Daha sonra Maarif Modeli'nin uygulandığı 1. sınıfları ziyaret eden Yener, ders içerikleri ve derslerin işlenişi üzerine öğrencilerle sohbet etti. Yener, okul bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri için prova yapan öğrencilerin çalışmalarını da izledi.


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER