Ekonomi

Müdür Yener Öğrencileri Boş Bırakmıyor

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Şeyh Şamil İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Okul binasında incelemelerde bulunarak okulun durumu hakkında bilgi alan Yener, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Müdür Yener Öğrencileri Boş Bırakmıyor
14-09-2024 09:42
SİVAS

HAKAN KALELİ

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Yönergesi doğrultusunda Sivas Valiliği Himayesinde Millî Eğitim MüdürlüğüNce yürütülen; HEDEF Okuyan Nesil Projesi kapsamında il genelinde kitap okuma seferberliği başlatıldığını belirten Yener, "Saat: 10.58'de okullarımızda kitaplarımızı okuduk. Bugün akşam saat:19.58'de ise evde ailelerinizle birlikte kitap okuyacaksınız. Ailelerinizle birlikte çıkacağınız bu keyifli bilgi yolculuğunu çok önemsiyoruz." dedi.

Yener, sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmelerin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Yener, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin en iyi şekilde yürütülmesi için öğretmelerin hassasiyetinin çok önemli olduğunu vurgu yaptı. "Tüm proje ve çalışmaların sahadaki asıl uygulayıcıları sizlersiniz. Dolayısıyla tüm bu çalışmalar, sizin istek ve gayretlerinizle başarıya ulaşacaktır." dedi.

Yener, özverili çalışmaları dolayısıyla tüm öğretmenlere teşekkür ederek, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının hayırlı olmasını diledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER