Gündem

Muhasebecilere Sertifika Verildi

Sivas Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen ön muhasebe eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika takdim edildi.

Muhasebecilere Sertifika Verildi
18-08-2024 13:04
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Sivas Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından 5-16 Ağustos tarihlerinde  düzenlenen  ön muhasebe eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere belge takdim edildi.

Sivas Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasında düzenlenen törene Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, SMMMO Başkanı Metin Boyraz, oda yönetim kurulu üyeleri, eğitmen muhasebeci ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan SMMMO Başkanı Metin Boyraz, 30 saat süren ön muhasebe kursunun tamamlandığını belirterek, "Serbest muhasebeci ve mali müşavir eğitmenlerimize kattıkları değer için teşekkür eder, özveriyle katılım sağlayan kursiyerlerimize başarılar dilerim. Ayrıca  kursiyerlerimize sertifika töreninde bizleri yalnız bırakmayan Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’e teşekkür ederiz" dedi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ise “Muhasebeciler olmazsa olmazımız. Bütün sırrımız ve hesabımız muhasebecilere emanettir. Bu eğitimler esnafımız açısından da çok önemlidir. Bu eğitimi hazırlayan eğitmen muhasebecilerimize ve başkanıma çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmalardan sonra eğitmen muhasebecilere teşekkür belgesi, kursiyerlere ise belgeleri takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER