Gündem

Muhtar Gerekeni Yaptı Tehdit Edildi

Sivas Hayvanları Koruma Derneği (SİHAYKO) üyeleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Mehmet Hazman’ın mahallesindeki başıboş köpekleri belediye bildirmesi nedeniyle muhtar Hazman hakkında yasal işlem başlatacaklarını ifade ederek tehdit etti.

Muhtar Gerekeni Yaptı Tehdit Edildi
23-02-2024 10:57
SİVAS

Haber Merkezi

Başıboş köpek sorununu çözmek için çaba gören Mehmet Ersoy Mahallesi Muhtarı Mehmet Hazman, mahallesinin güvenliğini sağlamak için durumu belediye ekiplerine bildirdi. Belediye ekipleri de köpekleri toplayarak hayvan barınağına götürdü. Bu duruma tepki gösteren Sivas Hayvanları Koruma Derneği muhtarla görüştü bu anları ise telefon kamerasıyla görüntüledi. Muhtar Mehmet Hazman, mahallesindeki her vatandaşını huzurunu düşünmek zorunda olduğunu, bunun içinde sahipsiz sokak köpeklerini toplatmak görevlerinin olduğunu belirtti.

Bunu kabullenemeyen dernek üyeleri bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak adeta muhtarı tehdit etti. Benzer bir davranışta muhtar Mehmet Hazman hakkında yasal işlem başlatacaklarını duyuran dernek üyelerinin bu yetkiyi nereden aldıkları merak ediliyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
yılmaz 4 ay önce
Bu insanlarla ciddi şekilde mücadele edilmesi gerekiyor. Acilen tedavi altına alınmaları lazım.
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER