Gündem

MÜSİAD´DAN 1158 FİDAN

MÜSİAD´DAN 1158 FİDAN

MÜSİAD´DAN 1158 FİDAN
14-11-2019 01:02

Hayrullah AĞKAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu ve MÜSİAD Üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın himayelerinde, tüm yurtta başlatılan, ?Geleceğe Nefes Ol? sloganı ile 11 Milyon fidan dikim etkinliğine tam kadro katılım sağladı.

Valilik tarafından, Ilıca Köyü mevkiinde yapılan programda, MÜSİAD Başkanı Salim Eminoğlu, ?Sevgili Peygamberimizin de söylediği gibi ?Kıyamet kopacağını bilsen bile elinde bir fidan varsa onu toprakla birleştir. Zira bir çekirdek sana bin bostan verir.´ Demiştir. Bizler de MÜSİAD SİVAS olarak burada gerçekleştirilen, etkinliğe tam kadro olarak destek verdik. İnşallah bugün diktiğimiz bu fidanlar yarının nefesleri olacaktır? dedi.

Nuri Demirağ Havalimanında bulunan MÜSİAD Hatıra Ormanı´na, MÜSİAD tarafından 1158 fidanın toprakla buluşturulduğunu belirten Başkan Eminoğlu, ?Bu cennet vatan bize ecdadımızdan miras kalmıştır. Bizlere düşen de bu mirası yavrularımıza, en güzel şekliyle bırakmak olacaktır. Bizler nasıl ki dedelerimizin diktikleri ağaçların gölgesinde oturuyorsak, meyvelerini tüketiyorsak, torunlarımıza da bu güzellikleri aynı şekliyle teslim etmemiz gerekir? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER