Spor

MUTLU OLACAĞIM YERDEYİM

MUTLU OLACAĞIM YERDEYİM

MUTLU OLACAĞIM YERDEYİM
27-03-2017 07:18

MURAT POLAT /

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Samet Aybaba, mutlu olacağım bir takımda çalışmaya başladığını dile getirdi.  Hedefi olan bir takıma geldim. Takım olarak hedefimiz süper lige yükselmek diyen Aybaba, ?. Teknik Direktörlük kariyerinde ikinci kez 1. Ligde takım çalıştırıyorum. Daha önce Kayserispor´da görev yapmıştım. O sezon Kayserispor şampiyon oldu. Hedef önemli, nerde olduğunuz önemli değil, mutlu olmak önemli, şuan mutlu olduğumuz yerdeyiz. Bunları ayırt edecek olgunluğa sahip insanlarız? ifadelerini kullandı.

YETENEK YETMEZ, KOŞMAKTA GEREKLİ

 Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, yetenekli oyunculara sahip olduklarını ancak 1. ligin yetenek kadar koşmaya da ihtiyaç duyulan bir lig olduğunu belirtti. Kulüp olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Aybaba şöyle konuştu, ?Oyuncularla çalışıyoruz. Yetenekli oyuncularımız var. Burası sadece yetenek değil, koşan lig olduğu için. arkadaşlarımın daha coşkulu, daha istekli oynamalarıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Tek hedefimiz şampiyonluk, şehirde buna hazır. Herkes bu konuda istekli, Hep birlikte, bu sadece benim, sadece oyuncularımın, sadece taraftarın yapacağı şey değil, hepimiz bir araya gelip hedefi görebilirsek başarmak daha kolay olur. Bu başarıyı isteyen herkesi şuandan itibaren Sivasspor´a desteğe davet ediyorum?

BİZLER KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ekip olarak, takım olarak öncelikle ligde kendi işlerine bakacaklarını dile getirdi. Takım olarak her karşılaşmayı kazanmak istediklerini kaydeden Aybaba, kazandıkça ileriye yaklaşmaya başlayacağız. Bizler kendi işimize bakacağız. Maçlardan sonra ise gerekli olan istişarelerimizi yapacağız. Malatyaspor şuan lider, onlarda liderliği kaptırmamak için kazanmayı sürdürmek isteyecek. Bizim hedefimiz süper lige yükselmek. Bunun içinde öncelikle kendi işimizi iyi yapmak zorundayız? dedi.

AYBABA, URFA MAÇINI TAKİP ETMİŞ

Samet Aybaba, TFF 1. Ligin 25´nci haftasında Urfaspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmayı takip ettiğini açıkladı. Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, spor adamı olmaları nedeniyle birçok müsabakayı takip ettiklerini ifade etti. Süper lig başta olmak üzere, 2. Lig B kategorisi karşılaşmalarını bile takip ettiklerini kaydeden Aybaba, ? Tesadüf oldu. Ama Şanlıurfaspor, Sivasspor maçını takip ettim? dedi.

DESTEĞİN ARTMASI GEREKLİ

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor´a taraftarların verdiği desteğin artarak devam etmesinin önemine değindi. Sivasspor´un taraftarıyla çok daha farklı futbol oynadığını bildiğini ifade eden Aybaba, ? Sivasspor´u yöneten, seven herkesi destek vermeye davet ediyorum. Herkesin desteklediği takip ettiği Sivasspor çok daha başarılı olacak? diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER