EÄŸitim

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Isınma Problemi Yaşanıyor

Havaların soğuduğu bugünlerde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde ısınma sorunu yaşandığı ve bu nedenle başta öğrenciler üzere akademik ve idari personelin sıkıntı yaşadığı ifade edildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Isınma Problemi Yaşanıyor
20-11-2023 11:20
SÄ°VAS

Haber Merkezi

Sivas'ta havaların soğumasının ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde ısınma problemi yaşandığı ifade edildi. Üniversitenin ısıtma sistemlerinin çalıştırılmadığı bu nedenle başta öğrenciler olmak üzere akademik ve idari personelin sorun yaşadığı öğrenildi.

Soğuk ortamda ders yapmak zorunda kalan öğrencilerin bu durumu protesto etmek üzere bazı fakültelerde yarından itibaren sınıflarda derslere girmeyecekleri öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Alim 7 ay önce
Bu rektör gitmeden cumhuriyet üniversitesinde hiçbir problem çözülmez. Önce rektör değişmeli
Yasemin 7 ay önce
Egitim bilimlerinde hafta sonları formasyon dersimiz var ve havalar soğuduğundan beri sınıf gayet sıcak petekler de yanıyor. 206.subedeyiz. haber gerçeği yansıtmıyor
Ömer Emre Kulaksız 7 ay önce
Bakın her konuda eleştirelim ama bu konu gerçeği yansıtmıyor. Ben kendim hastane personeliyim ayrıca hem ilahiyatta hem de shmyo'da okuyorum dolayısıyla üniversitenin her binasında sürekli bulunuyorum cayır cayır yanıyor petekler. Personel ayağıma kadar cayır saatlerce ufo çalıştırayım istiyor odasında olsa da olmasa da saatlerce yanıyor onlar. Yazıktır günahtır giden devletin parasıdır. UFO dolaşım problemlerinizi çözmez
Aleyna
Aleyna 7 ay önce
Sen bi de edebiyat fakültesine gel kanka yalan mı doğru mu anlarsın
ahmet turan 7 ay önce
bişey olmaz ölmezler
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER