Gündem

Sivas Sul­tan­şe­hir Olma Vas­fı­nı Kay­be­di­yor

Sa­adet Par­ti­si Sivas Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Zeki Kılıç, basın men­sup­la­rı ve parti teş­ki­la­tıy­la bir araya geldi Pro­je­le­ri­ni an­la­tan Kılıç, Sivas’ın Sul­tan­şe­hir olma vas­fı­nı kay­bet­ti­ği­ni söy­le­ye­rek, va­tan­daş­la­ra eşit şe­kil­de yak­la­şa­ca­ğı­nı kim­se­ye te­pe­den bak­ma­dan ha­re­ket ede­cek­le­ri­ni be­lirt­ti.

08-02-2024 12:02
SİVAS

Demet KA­RA­KUŞ


2024 Yerel Se­çim­le­re sa­yı­lı gün­ler kala aday­lar seçim ça­lış­ma­la­rı­na hız kes­me­den devam edi­yor. Bu kap­sam­da basın men­sup­la­rı ve parti teş­ki­la­tı ile bu­lu­şan Sa­adet Par­ti­si Sivas Be­le­di­ye Baş­kan adayı Zeki Kılıç açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.

HİZMETE ALT KA­DE­ME­LER­DEN BAŞ­LA­YA­CA­ĞIZ


Kılıç, “Zih­ni­yet­le yeni bir an­la­yış dev­ri­mi ya­pa­ca­ğız. Be­le­di­ye­ci­lik­te da­ya­na­ca­ğı­mız ana fel­se­fe­miz ola­cak. Bu fel­se­fe­le­ri­mi­zi kı­sa­ca siz­le­re özet­le­me­ye ça­lı­şa­ca­ğım. Bi­rin­ci­si halka hiz­met, Hakk'a hiz­met, pren­si­bin­de ha­re­ket ede­ce­ğiz. Li­ya­kat, eh­li­yet, ada­let, kul hakkı ye­me­mek, adil olmak, is­ti­şa­re­ye, ta­nış­ma­ya, önem ve­re­ce­ğiz. Her türlü is­raf­tan, lüks­ten eli­miz­den gel­di­ği kadar kaç­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğız. Hiz­me­te alt ka­de­me­ler­den baş­la­ya­ca­ğız. Viz­yon ve mis­yon sa­hi­bi ola­ca­ğız. Ay­rım­cı­lık yap­ma­mak, kibir, gurur ve mil­le­te te­pe­den bak­may­la ha­re­ket et­me­ye­ce­ğiz. Her­ke­se eşit dav­ra­na­ca­ğız. Hiç­bir va­tan­da­şı­mı­zı ayır­ma­ya­ca­ğız. Sivas'ın ta­ma­mı­nı ku­cak­la­ya­ca­ğız. Hiç­bir ke­si­me ay­rı­ca­lık ta­nı­ma­ya­ca­ğız. Benim en çok ders­te ol­du­ğum konu bu tem­sil ko­nu­su. Ger­çek­ten bizim İstan­bul'da iş yer­le­ri­miz var, ba­tı­da var. Sivas'ta var. Tür­ki­ye'nin her ta­ra­fı­na girip çı­kı­yo­ruz. Sivas'ımız tem­sil nok­ta­sın­da çok zayıf. Si­ya­se­ten zayıf. Sivil top­lum ör­güt­le­ri ola­rak zayıf. An­ka­ra'da adeta ese­ma­miz yok. Beni çok üzü­yor bu. Ger­çek­ten si­ya­set­te bir dev­rim yap­ma­mız lazım. Si­ya­set ta­ma­men ayağa düş­müş ar­ka­daş­lar. O kadar ayağa düş­müş ki. Önüne gelen mil­let­ve­ki­li olu­yor. Önüne gelen be­le­di­ye baş­ka­nı olu­yor. Ya bu işler kolay mı ar­ka­daş­lar? Her şeyin bir se­vi­ye­si var’’ dedi.


BİZ BU­RA­YA KA­ZAN­MAK İÇİN GELDİK


Zeki Kılıç,” Şeh­ri­miz sul­tan şehir ma­ale­sef şeh­ri­mi­zin beni en büyük üzen bir ta­ra­fı da bu Sul­tan şehir olma vas­fı­nı kay­be­di­yo­ruz ar­ka­daş­lar. Ger­çek­çi ola­lım. Onun bunu ku­lis­ler­le, onun bunun elini, aya­ğı­nı öp­mek­le, kısır çe­kiş­me­ler­le bir ma­ka­ma ge­le­yim bizim sul­tan şeh­ri­mi­ze ya­naş­mı­yor. Ya­kış­mı­yor daha doğ­ru­su. Biz bu­ra­ya gel­di­ği­miz zaman kim­se­ye bedel öde­me­den, kim­se­ye min­net et­me­den, is­ti­şa­re ne­ti­ce­sin­de ge­lir­sek, ba­şa­rı­nın sırrı bu­ra­da. Ben ba­şa­rı­nın sır­rı­nı bu­ra­da gö­rü­yo­rum. Ona buna min­net et­me­den, yal­var­ma­dan, ku­lis­ler­de par­ça­lar, ki­lit­le­ne­rek, bö­le­rek, ay­rış­tı­ra­rak, düş­man­laş­tı­ra­rak bir şey elde etmek bizim şi­arı­mız değil. Bizim pa­ray­la işi­miz yok ar­ka­daş­lar. Biz bu­ra­ya ka­zan­mak için gel­dik. Allah razı olsa derse bu va­tan­daş bize yeter’ şek­lin­de ko­nuş­tu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mucit 5 ay önce
Zeki kılıç ın aday olacağı başka parti kaldığı
Her seçim de bir yerlerden aday ve ya aday adayı oluyor da
İnsan ın aklına geliyor
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER