Gündem

Tolga Çevik En Beğendiği Komedyeni Açıkladı! 

Arkadaşım Hoşgeldin ve Komedi Dükkanı gibi programlardan tanıdığımız, Tolga Çevik en beğendiği komedyeni açıkladı.

Tolga Çevik En Beğendiği Komedyeni Açıkladı! 
10-06-2024 16:25
SİVAS

 Haber Merkezi

Ünlü komedyen Tolga Çevik, yeni nesil komedyenler arasından beğendiği ismi paylaştı. İbrahim Selim'in programına konuk olan oyuncu, en sevdiği komedyenin Giray Altınok olduğunu dile getirdi.

Çevik, Giray Altınok'a övgü dolu sözlerle yaklaştı ve onu çok sevdiğini ifade etti:

sjzxaqqk.jpg

"Giray'ı çok seviyorum, gerçekten olağanüstü biri. Son derece nazik, inanılmaz yaratıcı ve tabii ki çok komik. Ona bayılıyorum" dedi.

Altınok ise Çevik'in övgülerine teşekkür ederek şu şekilde cevap verdi:

"Böyle bir cümle duymak gerçekten gurur verici dostlar. Sevdiğiniz birinin sizin için böyle bir övgüde bulunması ne güzel şey. Ne mutlu bana" diyerek duygularını dile getirdi.

464650-2.jpg

TOLGA ÇEVİK KİMDİR

İstanbul'da 12 Mayıs 1974'te doğan Tolga Çevik, eğitim hayatına Bahariye İlkokulu'nda başladı. Ortaokulu ve liseyi Özel Doğuş Lisesi'nde tamamladı. Tiyatro tutkusu lisede başlayan Çevik, bu dönemde liseler arası yarışmalarda en iyi oyuncu ödüllerine layık görüldü.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavını kazanamayan Çevik, ardından Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatro topluluğuna katıldı. 1996 yılında Amerika'daki Central Missouri State Üniversitesi'nden Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun oldu ve eğitimi sırasında ünlü Amerikalı aktör Robin Williams'tan da dersler aldı.

Profesyonel kariyerine Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda başlayan Tolga Çevik, birçok film, dizi ve tiyatro oyununda rol aldı.

2004 yılında Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlenen Tolga Çevik'in Tuna ve Tan adında iki çocuğu bulunuyor.

Şu sıralar Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de 'Tolgshow' adlı programı ile izleyicilerinin karşısına çıkan Tolga Çevik, kariyerine komedi dünyasında başarıyla devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER