Gündem

BBP’li Meclis Üyesi Çok Sert Konuştu:  “Keser Döner Sap Döner’’

BBP İl Genel Meclis Üyesi Fikri Pınarlı geçtiğimi gün Hak-İş Sendikası üyeleri tarafından yapılan eyleme sert tepki gösterdi. Pınarlı,  “ Siz kime hizmet ediyorsunuz. Bakın beslediğiniz karga ilk fırsatta nasıl gözünüzü oymaya yeltendi görün işte. Boşuna dememişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner’’ dedi.

BBP’li Meclis Üyesi Çok Sert Konuştu:  “Keser Döner Sap Döner’’
20-07-2024 12:59
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Sivas Be­le­di­ye­si’nde görev yapan ve Hiz­met-İş Sen­di­ka­sı­na üye olan yak­la­şık bin 500 iş­çi­nin zorla zorla is­ti­fa et­ti­ril­di­ği yö­nün­de­ki id­di­ala­rın ar­dın­dan Hak-İş üye­le­ri kent mey­da­nın­da basın açık­la­ma­sı ya­pa­rak Sivas Be­le­di­ye Baş­ka­nı Adem Uzun’a tepki gös­termişti. Büyük Birlik Partisi(BBP) Sivas İl Genel Meclisi Üyesi  Fikri Pınarlı, konuya ilişkin sert konuştu.

Pınarlı açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

 “KİME HİZMET EDİYORSUNUZ?

Sivas belediyesinde hak işe bağlı hizmet iş sendikasinin eylemi vardı.

Bu arkadaşlar kendilerine bağlı 2100 kişiden 1700 kişinin zorla istifa ettirilerek yeni kurulan bir sendikaya geçirildiğini iddia ediyorlar.

Ayrıca kendilerinde kalan üyelerin de maaş kesintisi yaşadığı yalanını ortalığa yayıyorlar.

Oysa durum hiç de söyledikleri gibi değil hiç kimse zorla sendika değiştirmiyor bu arkadaşlar sözde işçiden emekçiden yana ama 2014 yılında biz Sivas’ta belediyeyi kaybettiğinizde o dönem bizden yaklaşık 30 kişiyi işten çıkarmış ve bizim dönemde işe alınan tüm personeli adeta sürgün gibi sağa sola savurmuşlardı,   mobingin alası o günlerde yaşanmıştı madem hak hukuk adalet peşindeydiniz de o günlerde neredeydiniz niye sesiniz çıkmadı adama sorarlar siz kime hizmet ediyorsunuz Nihat efendi.

Bir sitemim de bizim bazı büyük abilere bu sendikanın en son seçiminde ben merkez ilçe başkanıydım ve bu yönetimin karşısındaki mücadele eden aday ve yönetimi destekledim ama bizim bazı büyüklerimiz bu şahsı ve yönetimi destekliyordu bakın beslediğiniz karga ilk fırsatta nasıl gözünüzü oymaya yeltendi görün işte.

Boşuna dememişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner.’’

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER