Eğitim

Okullar Güvenli  Olacak

Sivas’ta 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıkları Değerlendirme ve Okul Güvenliği Toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleştirildi. 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda kurumlar arası işbirliği ile okul ve okul çevrelerinin düzen ve güvenliğine yönelik yürütülecek çalışmalar masaya yatırıldı.

Okullar Güvenli  Olacak
06-09-2024 10:25
SİVAS

SULTAN ÖZKARAMAN

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Öncesi Hazırlık Değerlendirme ve Okul Güvenliği Toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek Başkanlığında yapıldı. Vali Yardımcısı İlhami Doğan, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Adem Taşkın, Millî Eğitim Müdürüz Necati Yener ve ilgili kurum amirlerinin katılımı ile Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Bey Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, ilçe kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve ilçe millî eğitim müdürleri ise video konferans sistemi üzerinden canlı bağlantı ile katılım sağladı.

Millî Eğitim Müdür Necati Yener, toplantıda kapsamlı bir sunum yaparak; Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve bu kapsamda yürütülen/planlanan çalışmalar, mesleki eğitim alanında yürütülen/planlanan çalışmalar, Zanaat Atölyeleri, Veli Vizyon Aile eğitimleri, velilerle yapılan etkinlikler, taşımalı eğitim ve yemek, okul pansiyonları ve yemek, tasarruf tedbirleri, MEB 2024/53-54 sayılı genelgeleri, ulusal projeler, LGS ve YKS çalışmaları, okul denetimleri, okul kantinleri, okul güvenliği ve estetiği, seçmeli dersler, bilimsel ve sosyal etkinliklerin desteklenmesi, dijital bağımlılıkla mücadele konu başlıklarında yürütülen ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalara yönelik önemli bilgiler verdi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER