Spor

YİĞİDO ANTEP’E PATLADI

Haftalardır kötü futbol oynayarak kötü sonuçlar alan Net Global Sivasspor, sahasında Gaziantep FK’yı 3-2 yendi. 3 puanı hanesine yazdıran Yiğido, Konya maçı öncesi moral buldu.

YİĞİDO ANTEP’E PATLADI
14-09-2024 18:58
SİVAS

Demet KARAKUŞ 

Trendyol Süper Lig’in 5. hafta maçında Net Global Sivasspor sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı. Heyecan dolu 90 dakika 3-2 Yiğidoların üstünlüğü ile sona erdi.

BG Grup Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanan müsabakada Muhammet Ali Metoğlu görev aldı. Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise; Mehmet Kısal (1. Yardımcı hakem), Özcan Sultanoğlu (2. Yardımcı hakem) ve Furkan Aksuoğlu (dördüncü hakem) yaptı. 

Mücadeleye 3 puan almak için çıkan Yiğidolar, rakibi karşısında kıyasıya mücadele etti. 3-2 Sivasspor’un galibiyeti ile biten maçta kırmızı-beyazlılara 3 puanı getiren golleri 37’de Manaj, 69’da Keita Balde ve 83. dakikada Murat Paluli kaydetti. Gaziantep FK’nın gollerini ise 6. dakikada penaltıdan Maxim ile 88’de Kodro attı. 

Bu sonucun ardından Sivasspor, 5. haftayı galibiyetle tamamladı.

Öte yandan Yiğidolar, ligin 6. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan maç saat 17.00’da başlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER