Resmi İlanlar

İLAN SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
17-09-2024 00:00
SİVAS

Mülkiyeti Belediyemize ait, Tarihî Kent Meydanı Çayevi (kafe, pastane, dondurma,); Belediyemiz Encümeninin 03/09/2024 tarih ve 848 sayılı kararı uyarınca 5 yıl süre ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36.  ve 45. Maddesi gereğince Şartnamesi dâhilinde muhammen bedel üzerinden Kapalı teklif ve Açık Artırma Usulü ile kiraya verilecektir.

NEVİİ                 MUHAMMEN BEDEL :   GEÇİCİ TEMİNAT:   GÜVENCE BEDELİ:

Kafe, Pastane,             12.000.000,00 TL./YIL         360.000,00TL.           390.000,00TL.

Dondurma

 

İhalesi; 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 16.00 'da Belediyemiz Encümen Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır. İhale ile ilgili şartname Belediyemiz Gelirler Müdürlüğünde bedeli mukabilinde (10.000,00.TL.) temin edilir. İhaleye girebilmek için isteklilerin, ihale günü saat 15.30’ya kadar tekliflerini ve belirlenen tüm evrakları Belediyemize bizzat teslim etmeleri gerekmektedir.(Şartname bedelini yatırmayanlar ve istenen belgeleri temin edemeyenler ihaleye giremezler.)

 

İhaleye girebilmek için isteklilerin;

  • İhale tarihine göre 1 (bir) ay içerisinde alınmış, iş veya ikametgâh adreslerini gösterir belgenin ibrazı,
  • Şirket, kurum ve kuruluş adına ihaleye giriyorsa, şirketi temsile yetkili olduğuna dair yetki belgesi ve imza sirküleri,
  • Başkası adına vekil olarak ihaleye katılması halinde onaylı vekâletname ve ortak girilmesi halinde ortak girişim belgesi,
  • Tebligat belgesinin iş ve ikametgâh adresine ilişkin belgelerdeki adresten farklı olması durumunda tebligat adresini gösterir belgeyi,
  • Geçici Teminatı ile Güvence bedelini karşılayacak tutarı yatırdıklarını belirten belgeyi ibraz etmeleri,
  • İsteklilerin Belediyemize vadesi geçmiş borcunun bulunmadığına dair belge, (Gelir Servisinden alınacak)
  • Katılımcıların bağlı bulundukları vergi dairesinden alınacak olan borcu olmadığına dair belge (İhaleden önce en fazla 30 gün içinde alınmış olacaktır. )
  • İstekliye ait 2024 yılı içerisinde alınmış halen faaliyette bulunduğuna dair Ticaret ve Sanayi Odasına veya benzeri odalara ait kayıt belgesinin ibrazı şarttır.
  • İhale edilecek taşınmaz; Çayevi, Kafe, Pastane, Dondurma şeklindeki yeme içme hizmeti amaçlı olarak ihale edilecektir.
  • Kuruluş ana sözleşmesinde iştigal konusu içinde kafe, pastane, çayevi, dondurma şeklindeki yeme içme hizmeti amaçlı faaliyette bulunmak ve 3 (Üç) yıldır aynı işte kesintisiz ticari faaliyet göstermek.
  • İhaleye Marka tescilini yaptırmış, Türkiye sınırları içerisinde kurulduğu günden itibaren faaliyet gösteren Türkçe isimli ve Türkiye genelinde en az 5 şubesi bulunan kurumsal istekliler iştirak edebilecektir.
  • İhaleye Bayilik, Franchise veren organizasyon firmalarından herhangi birinden Sivas Belediyesine ait Gayrimenkulde şube açmak ve ihaleye konu taşınmazın ihalesine girmek üzere yetki alan (noter onaylı) kişi yâda tüzel kişiler iştirak edebileceklerdir.

 İ L A N O L U N U R.

#ilangovtrBasın No : ILN02087932
RESMİ İLANLAR