Gündem

Necati Yener'den Talimat

Sivas’ta yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları ilçe milli eğitim müdürleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısında masaya yatırıldı. Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, okulların yeni eğitim ve öğretim yılına hazır getirilmesi talimatını verdi.

Necati Yener'den Talimat
20-08-2024 11:08
SİVAS

AYDIN DELİKTAŞ

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, ilçe millî eğitim müdürleri ile değerlendirme ve koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürlüğü A Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçe milli eğitim müdürleri video konferans sistemi üzerinden katılım sağladı. Birim amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda yeni eğitim-öğretim yılı hazırlık ve planlamaları ele alındı.

Okullarda yürütülen bakım onarım çalışmaların ivedilikle tamamlanmasını ve tüm okulların eğitim-öğretim yılı başlamadan hazır hale getirilmesini isteyen Yener, bu konuda yürütülen tüm çalışmaların sahaya inilerek takip edilmesini istedi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin iyi anlatılması, anlaşılması ve etkin bir şekilde uygulanması için yürütülen çalışmaların da hassasiyetle koordine edilmesini isteyen Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, MEB tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla yayımlanan Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi doğrultusunda yürütülecek çalışmalara da değindi. Yener, Tüm bu çalışmaların ilgili birim amirleri ve İlçe Millî Eğitim Müdürlerince takip ve koordinasyonunun özenle yürütülmesini istedi.

Okul güvenliği ve estetiği alanında yürütülen çalışmaların da ele alındığı toplantıda, birim amirleri de sorumluluk alanlarına giren konularda önemli bilgilendirmelerde bulundu. İlçe milli eğitim müdürleri ise görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER