Eğitim

Necati Yener Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Kız Pansiyonununda öğrencilerle birlikte yemek yiyen Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener öğrencilere hitaben, “Sizler bizim en kıymetli varlığımız, ülkemizin geleceğisiniz. Sizleri çağın gereklilikleriyle donanmış, bilge nesiller olarak geleceğe hazırlamanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Necati Yener Öğrencilerle Bir Araya Geldi
21-10-2024 10:26
SİVAS

YUNUS BUDAKTAŞ

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, İzzettin Keykavus Anadolu Lisesi Kız Pansiyonunu ziyaret etti. Pansiyon binası ve yemekhane alanlarında incelemelerde bulunan Yener, daha sonra öğrencilerle birlikte akşam yemeği yedi.

Öğrenciler, Yener'e pansiyon etkinlikleri kapsamında kendi hazırladıkları yemekleri de ikram etti.  İkramlar dolayısıyla teşekkür ederek yemek süresince öğrencilerle sohbet eden Yener, önemli mesajlar verdi. Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğine vurgu yapan Yener, hiçbir başarının tesadüfen yakalanamayacağının altını çizdi.

Eleştirel düşünen, problem çözen, karar veren, mesuliyet ve ülkü sahibi, yalnızca medeniyete uyum sağlamakla yetinmeyip etkin olarak medeniyet kurucusu ve geliştiricisi nesiller yetiştirmek mefkûresi ile hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne de değinen Yener, "Sizler bizim en kıymetli varlığımız, ülkemizin geleceğisiniz. Sizleri çağın gereklilikleriyle donanmış, bilge nesiller olarak geleceğe hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Çünkü ülkemizin geleceğini sizler şekillendirecek, daha nice yüzyıllara hükmedecek bir mirası, sizlerden sonra geçek nesillere miras bırakacaksınız. O nedenle hem kendi geleceğiniz hem de ülkemizin geleceği için çok çalışmalı, gayret göstermelisiniz." dedi.


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER