Gündem

?O MESAJDAN HABERİM YOK?

?O MESAJDAN HABERİM YOK?

?O MESAJDAN HABERİM YOK?
20-03-2019 07:50

Erhan CEYLAN/

31 Mart seçimlerine az bir süre kala Kangal´da vatandaşlara SMS yolu ile atılan mesaj tartışmalara neden oldu. Mesajda, ?Aziz Çanakkale şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum. Değerli hemşerilerimizin oyları da inşallah hayırlı olsun. Mehmet Öztürk? ifadelerinin yer alması üzerine açıklama yapan Belediye Başkana Mehmet Öztürk, mesajın belgileri dışında olduğunu belirterek, ?Bana ait değil, haberim yok?dedi.

?ŞEHİTLERİ SİYASETE

ALET ETMEDİK, ETMEYİZ?

Kendisi adına gönderilen mesaj ile gerekli çalışmanın başlatıldığını da vurgulayan Başkan Öztürk, ?Millet olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bu müstesna günlerde siyaset yapmaktan ar ederiz, utanırız. Şehitlerimizi siyasete alet etmedik, etmeyeceğiz; edenlerin de karşısına dikileceğiz. Akşam saatlerinde benim adıma gönderildiğini üzülerek öğrendiğim SMS konusunda gerekli çalışmaları başlattık. Halkımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.

HESABI SORULACAK

Bu mesajı atan ya da atanların maksadı nedir bilemiyoruz ancak bizler bugüne kadar ilçemize hizmet etmek dışında hiçbir zaman nefsimizi düşünmedik. Halkımızın karşısına bu tür söylemlerle hiç çıkmadık. Hele ki Şehitlerimizi bu tür oy talepleriyle kullanmak alçaklıktır ve bunu yapanlardan hesap sorulacaktır? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER