Ekonomi

O ödemeler hesaplara yatırıldı

O ödemeler tek tek hesaplara yatırılmaya başlandı. Hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. İşte tüm ayrıntılar...

O ödemeler hesaplara yatırıldı
01-06-2024 15:43
SİVAS

 Haber Merkezi

Devlet, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan üreticilere kadar çeşitli maddi destekler sunarak, yapılan başvuruların incelenmesi sonrasında belirtilen koşulları karşılayan kişilere destek ödemeleri yapıyor.

2/5
O ödemeler hesaplara yatırıldı: Kontrol etmeyi unutmayın 2

Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden, destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu ve çiftçilerin hesaplarına 30 milyon 54 bin TL tutarında tarımsal destekleme ödemesi yapacaklarını bildirdi.

3/5
O ödemeler hesaplara yatırıldı: Kontrol etmeyi unutmayın 3

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik destek ödemelerinin detaylarını açıkladı. Bu kapsamda Hububat-Baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği olarak 14 milyon 57 bin TL, Kırsal kalkınma yatırım desteği altında 9 milyon 600 bin 200 TL, Sertifikalı Tohum Üretim desteği olarak 5 milyon 904 bin 44 TL, Mazot ve gübre desteği olarak da 492 bin 756 TL olmak üzere toplamda belirtilen tutarlar hesaplara yatırıldı.

4/5
O ödemeler hesaplara yatırıldı: Kontrol etmeyi unutmayın 4

Geçtiğimiz günlerde, tarımsal destekleme ödemesi kapsamında toplamda 1 milyar 221 milyon 785 bin TL tutarındaki ödeme, çiftçilerin hesaplarına aktarıldı.

5/5
O ödemeler hesaplara yatırıldı: Kontrol etmeyi unutmayın 5

Geçtiğimiz günlerde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından toplamda 1 milyar 221 milyon 785 bin TL tutarındaki tarımsal destekleme ödemesi, çiftçilerin hesaplara geçti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER