Eğitim

Öğrenciler Bize Emanet

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, "Baki Kubbe Yönetici Buluşmaları" programı kapsamında merkezde görev yapan lise müdürleri ile bir araya geldi. Yener, “Öğrencilerimiz bizim için çok değerli, onlar bize emanet, o yüzden güvenli okul ortamları oluşturarak hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin okulu sahiplenmelerini amaçlıyoruz.” dedi.

Öğrenciler Bize Emanet
19-11-2023 10:57
SİVAS

Hakan KALELİ

Sultanşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirilen programda okulların durumları ele alındı.

Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Necati Yener; okul idarecilerinin "Hedef" ve akademik başarının artırılması amacıyla hazırlanan "miras" projelerinin okullarda uygulanmasında çok önemli bir yere sahip olduklarını, bu projelerle Sivas'ımızda, eğitim kalitesini artırarak öğrencilerin daha donanımlı ve daha başarılı olmalarını amaçlandığını ifade etti.

Bunun yanı sıra okullarda alınan güvenlik önlemleri üzerinde duran Yener, "Öğrencilerimiz bizim için çok değerli, onlar bize emanet, o yüzden güvenli okul ortamları oluşturarak hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin okulu sahiplenmelerini amaçlıyoruz. Böylece eğitim-öğretim sürecinin daha huzurlu ve güvenli olacağını biliyoruz." dedi. 

Programda okul estetiğine yönelik çalışmalar da elde alındı. Daha güzel ve renkli okul bahçeleri ve koridorları oluşturmanın kalıcı öğrenmelerde çok önemli bir yeri olduğu vurgulandı.

Başarılı bir okul iklimi oluşturmak için adaletli bir yönetim anlayışıyla, huzurlu bir ortam oluşturmanın önemini vurgulayan Yener, okul müdürlerinin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER