Gündem

ÖĞRENCİLERDEN HATİM VE DUA

ÖĞRENCİLERDEN HATİM VE DUA

ÖĞRENCİLERDEN HATİM VE DUA
26-10-2019 01:00

Hayrullah AĞKAŞ

Yıldız Beldesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulu, hatim ve dualarla Mehmetçiğe destek oldu. Yıldız Beldesinde eğitim gören 135 öğrenci ve 12 öğretmen fetih suresi ile hatimler yaparak Belde´de bulunan camide duasını yaptı.

Öğrencilere şuur oluşturmak, sorumluluk bilincini artırmak ve vatanı için canlarını feda eden Mehmetçiklerimiz için dua ve hatimler okuyarak destek olmak istediklerini belirten Yıldız İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Muhammet Arslantaş, okunan dualara öğrencilerin yanı sıra belde halkının da destek verdiğini ifade ederek, yapılan bu etkinliğin anlamlı olduğunu belirtti.

Okunan dua ve hatimlerin duasını da Belde´de bulunan camiye yaptıklarını vurgulayan Arslantaş, ?Öğrencilerimizde şuur oluşturma adına Beldemize de örnek olacak bir davranış sergilemek istedik. Öğrencilerimiz ile birlikte hatimler ve fetih sureleri okuyarak sınır ötesinde Canları pahasına devletimiz adına savunma yapan Türk ordumuzun Muzaffer olmasını Allah´tan temenni etmekteyiz. Bu operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı dileriz? ifadelerini kullandı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER