Eğitim

Öğrencilerden Kariyer Seminerine Yoğun İlgi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından “Başarı Yolculuğu-Sınavı Kim Kazanır?” konulu konferans gerçekleştirildi. Ankara Bilim Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Eğitim ve Kariyer Danışmanı İsmail Yolcu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerden Kariyer Seminerine Yoğun İlgi
11-05-2023 10:25
SİVAS

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından Ankara Bilim Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Eğitim ve Kariyer Danışmanı İsmail Yolcu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Başarı Yolculuğu-Sınavı Kim Kazanır?” konulu konferans gerçekleştirildi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa SBTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Karaköy, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Çetin Özdemir, öğretmenler ve çok sayıda lise öğrencisi katıldı. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören programın açılış konuşmasını SBTÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Çetin Özdemir gerçekleştirdi.

Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Özdemir, üniversitenin artık öğrencileri çok yakından tanıdığını ifade ederek, " Bizler üniversite eğitimi vermenin yanında ülkeye karşı sorumluluğumuzun da peşinden koşmaktayız. Dolayısıyla her yıl sosyal sorumluluk anlayışıyla ilimizdeki öğrencilerimize çeşitli katkılarda bulunma yönünde etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Biz üniversite olarak tanıtım çalışmalarına da önem veriyoruz. İlimizdeki bütün liselerimize gittik. Her lisemizde üniversitemiz hakkında bilgiler vermeye çalıştık. Sınava girecek yaklaşık 4 bin öğrencimizle yüz yüze görüşmelerimiz oldu. Biz bunu tamamladıktan sonra şimdi liselerimiz bize geliyorlar. Üniversitemizi yerinde görebilirsiniz. Bu noktada bütün öğrencilerimizi üniversitemizi gezmeye de davet ediyoruz” dedi.

(İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER