Spor

OKÇULUKTA TELEKOM RÜZGÂRI

OKÇULUKTA TELEKOM RÜZGÂRI

OKÇULUKTA TELEKOM RÜZGÂRI
30-04-2018 07:00

 

 

Telekomspor, okçulukta yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bu sezonla birlikte okçulukta 2´nci sezonunu geçiren kulüpteki sporcular ilk madalyalarını okullararası yarışmalarda elde etti. Telekomsporlu sporcular okullararası yarışmalarda 4 madalya kazandı. Makaralı ve klasik dalda yapılan yarışlarda yer alan sporcular Yahya Kemal Ortaokulu ve Sabancı Anadolu Lisesini temsil etti. Yıldızlar makaralı yarışlarında Buse Ataş 1´nci, Asuman Kaçar 2´nci ve Ceyda Arslan 3´ncü oldu. Genç kadınlar klasik daldaki yarışmada ise Eda Ölmez 2´nci oldu.

BAŞKAN YILMAZ: DAHA İYİ OLACAK

Telekomspor Başkanı Murat Yılmaz, kulüp olarak okçulukta zamanla çok daha iyi konumlara geleceklerini söyledi. Okçulukta yapılan planlı ve programlı çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını belirten Yılmaz, ? Okullararası yarışmalarda sporcularımızın 4 madalya kazanması bizleri mutlu etti. İnşallah zamanla çok daha iyi konumlara geleceğiz. Amacımız kulüp olarak milli takımlara sporcu vermek? dedi.

ANTRENÖR DEMİR: TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörlerinden Pınar Demir, Telekomspor Başkanı Murat Yılmaz ve yönetimine okçuluk branşına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Telekomspor´un okçuluk branşına iki sezondur farklı bir renk kattığını belirten Demir, ? Kulüp sporcularıyla yakından ilgileniyor. Onların bu sıcak tutumu bizleri sevindiriyor. Telekomspor Başkanı Yılmaz ve ekibine okçuluk branşına verdikleri değer ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER