Eğitim

OKULUN ADI VOTORANTİM OLACAK

OKULUN ADI VOTORANTİM OLACAK

OKULUN ADI VOTORANTİM OLACAK
04-10-2017 07:55

Eğitime yüzde 100 destek projesi kapsamında yapılacak olan okula, 2 milyon lira bağışta bulunan Brezilyalı çimento devi Votorantim´in adı verilecek.

Erhan CEYLAN/

İl Genel Meclisi Ekim ayı 2´nci tur görüşmelerinde Votorantim Çimento´nun ilimizde yapılacak olan okula 2 milyon lira bağışının kabulü oylamaya sunuldu.

İl Özel İdare meclis salonunda başkan vekili Ferhat Ünsal başkanlığında dün gerçekleştirilen toplantıda bağış kabulünün yanı sıra Devlet-Vatandaş işbirliğiyle Gültepe bölgesinde inşa edilecek olan okula ?Votorantim´ isminin verilmesi oylamaya sunuldu.

Gerçekleştirilen oylamada, Brezilyalı çimento devi Votorantim´in 2 milyon liralık bağışı ve okula ?Votorantim´ isminin verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

9 DAİRE SATIŞA ÇIKACAK

Önerge ve ek gündem maddelerinin de görüşüldüğü İl Genel Meclisi Ekim ayı 2´nci tur görüşmelerinde daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan ÖrtülüPınar Mahallesi´ndeki daireleri bir kez daha gündeme geldi.

Mülkiyeti İl Özel İdaresi´ne ait olan Valilik Lojmanları Başara Apartmanı A Blok´taki 9 dairenin bir kez daha 2886 sayılı devlet ihale kanununun 45. maddesi uyarınca açık artırma suretiyle satışa sunulması kararlaştırıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER