Spor

Olaylı Biten Maç Hakkında Konuştu

4 Eylülspor Kulübü Başkanı Adnan Yüzbaşıoğlu, olaylı biten 4 Eylülspor ile Altınayspor maçı hakkında konuştu. Yüzbaşıoğlu, “Saha güvenlik tedbirlerinin tam alınmadığını görmekteyiz” dedi.

Olaylı Biten Maç Hakkında Konuştu
03-05-2023 11:11
SİVAS

Burcu CELLAT

Geçtiğimiz gün oynanan ve olaylı biten U17 Ligi 4 Eylülspor ile Altınayspor maçının yankıları sürüyor.

İlk maç olması nedeniyle oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen karşılaşmanın son bölümlerinde yaşanan olumsuz görüntüler maça gölge düşürdü.

Konu ile ilgili açıklama yapan 4 Eylülspor Kulübü Başkanı Adnan Yüzbaşıoğlu, “Bu tür olayların yaşanmasında büyük üzüntü duyduğumu öncelikle belirtmek isterim. Futbol müsabakaları oynanma talimatları gereği alınması gereken saha güvenlik tedbirlerinin tam alınmadığını ve de uygulamada sıkıntılar olduğunu görmekteyiz. Maç boyunca sahaya giriş kapısının kapalı olması gerekirken devamlı açık olması sebebiyle hiçbir görevi olmayan sivil vatandaşların sahaya rahatlıkla girerek futbolculara fiili ve sözlü olarak temasta olmaları gerçekten üzücü bir durum. Umuyorum ki bundan sonraki müsabakalarda bu tür olaylarla karşılaşmadan müsabakalarımızı oynarız. Lütfen kurallara uyalım ve gerekli tedbirleri alıp uygulamaları tam yapalım” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER