Dünya

Önce kafasına vurarak öldürdü sonra yedi

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 27 yaşındaki Allexis Telia Ferrell adlı bir kadının, komşularının gözü önünde bir kediyi öldürüp yediği öne sürüldü. O iddialar ülke gündemine oturdu.

Önce kafasına vurarak öldürdü sonra yedi
24-08-2024 15:49
SİVAS

Haber Merkezi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinin Canton bölgesinde, 13. Cadde SE'de meydana gelen bir olay, ülke gündemine karıştırdı.

İddialara göre, 27 yaşındaki Allexis Telia Ferrell adlı bir kadın, bir kediyi önce kafasına defalarca vurarak öldürdü ve ardından apartmandaki komşularının gözleri önünde kediyi yedi.

Gray News’in edindiği mahkeme kayıtlarına göre, Ferrell mahkemeye çıkarıldı ve kefalet bedeli 100.000 ddolar olarak belirlendi.

Bir sonraki duruşmanın 26 Ağustos'ta yapılması planlanırken, ABD'de kedi ve köpek eti yemek uzun süredir insanlık dışı olarak kabul ediliyor.

640xauto.webp

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA İSTANBUL’DA DA YAŞANMIŞTI

İstanbul Tuzla'da Fatma Ç. adlı bir kadının sokaktaki kedileri öldürüp poşete koyarak eve götürdüğü iddiası, infial yaratmıştı. Mahalle sakinleri, karşılaştıkları korkunç manzara karşısında şoke olmuş ve hemen polis ekiplerine haber vermişti.

İhbar üzerine yapılan incelemelerde, kadının elindeki siyah poşette kesilmiş bir yavru kedi bulunmuştu. Fatma Ç. gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti. Bu sırada, kadının geçtiğimiz yıl da sokak köpeklerine yönelik benzer eylemlerde bulunduğu tespit edilmişti. Uzun yıllar boyunca kedi ve köpekleri katlettiği ve hastanede tedavi gördükten sonra bu eylemlerine devam ettiği de bu olayla gün yüzüne çıkmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER