Gündem

Otyakmaz'dan Sürpriz Hamle! Vekil Mi Oluyor?

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçildiği takdirde başkan vekilliği görevine Mecnun Otyakmaz'ı getireceğini açıkladı. Hacıosmanoğlu, geçmişte Mecnun Otyakmaz ile yaşadığı tartışmalara değinerek, "Geçmişte Mecnun başkanla tartıştık ama haksızım, kabul ediyorum. Sivas'a gittim, evinde kaldım, annesinin elini öptüm. Mecnun kardeşimdir" ifadelerini kullandı.

Otyakmaz'dan Sürpriz Hamle! Vekil Mi Oluyor?
14-07-2024 08:48
SİVAS

HAKAN KALELİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığına adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir programda başkan seçilmesi halinde başkan vekilliğine Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı getireceğini açıkladı.

Geçmişte Mecnun Otyakmaz’la yaşadığı tartışmalardan pişmanlık duyduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, “ O dönemde şike hala gündemdeydi. Trabzonspor Kulübünün Sivasspor’a şike teklif ettiğini söylediler. Ben de Genel Kurul’da “Trabzonspor’un Sivasspor’a şike teklif etmesi, Fenerbahçe’nin Ofspor’a teklif etmesi gibi bir şeydir” dedim.  Sonra kullandığıma da üzüldüm. Gerek yok çünkü Mecnun Başkan bizim dostumuz, arkadaşımızdır. Ben Sivas’a gittim maça. Sivas’ta kalmadım akşam köye annesinin evine gittik. Annesinin  elini öptük, yemeğini yedik, yatağımızı serdi. Benimde annem gibidir. Öyle bir dostluğumuz var orada Ramazan olması etkisiyle aramızda ufak bir tartışma oldu. Şimdi ise Türk futbolunun birliğe ihtiyacı var. Adaylık açıklamasını Mecnun Otyakmaz’la görüştükten sonra yaptım. Başkanım dedim aramızda geçen olaylarda benim hatam eksikliğim var şimdi Türk futbolunu bu kaoslardan kavgalardan uzak tutup, adalet sağlayacağız. Sen de yıllardan beri Sivasspor’da Kulüp başkanlığı yapıyorsun, biz de yaptık şimdi herkesi kucaklayacağız. İlk başta gel bir kucaklaşalım. Bundan sonra yolumuza devam ediyoruz. Ben başkan, Mecnun Otyakmaz başkanvekili. Bu ufak çemberi bütün Türkiye’ye yayıp sporu kardeşlik çatısı altında birleştireceğiz.” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER