Gündem

ÖZATA: ?BÜTÇE ÇALIŞMALARINA BAŞLAYIN?

ÖZATA: ?BÜTÇE ÇALIŞMALARINA BAŞLAYIN?

ÖZATA: ?BÜTÇE ÇALIŞMALARINA BAŞLAYIN?
02-11-2017 07:57

Erhan CEYLAN/

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının ilk oturumu Meclis Başkanı Sedat Özata Başkanlığı´nda dün İl Özel İdaresi Meclis toplantı salonunda yapıldı. Özata, komisyonların bütçe çalışmalarına biran önce başlaması gerektiğini söyledi.

Ekim ayı meclis karar ve encümen özetlerinin okunmasıyla başlayan ilk oturum, Meclis Başkanı Özata´nın konuşmasının ardından son buldu.

Kasım ayının bütçe ayı olduğun bildiren Özata, 21 gün boyunca gerçekleştirilecek Kasım ayı toplantıları için komisyonlarının bütçe çalışmalarına başlaması gerektiğini söyledi.

2 YILLIK TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLECEK

Kasım ayı toplantıları kapsamında bugün saat 11.00´de ikinci kez toplanacak olan meclis, 2018 yılı bütçe tasarısı ile 2019 ve 2020 yılları tahmini bütçeleri görüşecek.

İl Özel İdaresi merkez ve ilçe teşkilatları yatırım ve hizmetlerinin karşılanabilmesi için 2017 yılı bütçesinden ödenek aktarımı yapılmasını da görüşecek olan İl Genel Meclisinin Kasım ayı 3´üncü oturumunda ise ihtisas komisyonlarına havale edilen 2018 yatırım programını masaya yatıracak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER