Yaşam

ÖZAYDIN UYARDI

ÖZAYDIN UYARDI

ÖZAYDIN UYARDI
03-06-2017 07:56

Erkan YILDIZ/ 

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, son zamanlarda kimliği belirsiz kişi veya kişilerin, Belediye Başkanı Sami Aydın, kendisinin ya da Hayat Ağacı Derneği´nin adını kullanarak kendi hesap numaralarına yardım toplamaya ve dolandırıcılık yapmaya çalıştıklarını belirterek ?Biz kimseden telefonla yardım istemiyoruz, kimliği belirsiz bu kişilere itibaren etmeyin? diye uyarıda bulundu.

 

Dolandırıcıların, Belediye Başkan Sami Aydın ve kendisinin selamı ile bazı işadamı ve esnafları arayarak yardım talep ettiğini öğrendiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, bunlara kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

 

Hayat Ağacı Derneği´nin, dernek merkezinde makbuz karşılığı ve internet sitesinde yer alan banka hesap numaralarına para yatırılmak suretiyle yardım alındığını ifade eden Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Ramazan ayında veya diğer aylarda şahsi hesap numarası ile kesinlikle yardım toplanmadığını ifade etti.

 

Başkan Yardımcısı Özaydın, vatandaşların, telefon ile arayarak ya da bizzat ziyaret ederek, şahsi hesap numarasına para yatırılmasını isteyen kişilere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, dolandırıcılara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER