Yaşam

ÖZEL ÖĞRENCİ BURAK´IN KAMYON SEVİNCİ

ÖZEL ÖĞRENCİ BURAK´IN KAMYON SEVİNCİ

ÖZEL ÖĞRENCİ BURAK´IN KAMYON SEVİNCİ
14-12-2018 07:57
Sivas´ın Kangal ilçesinde kamyonlara özel ilgisi olan özel eğitim öğrencisi Burak Can Ünal, Kaymakam Cuma Emeç´in talimatıyla kamyonla gezdi ve eğlenceli anlar yaşadı.

Kaymakam Emeç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nde ziyaret ettiği Atatürk Ortaokulu´nda özel eğitim öğrencisi Burak Can Ünal´a oyuncak kamyon hediye etti.

Aldığı hediyeye çok sevinen 8. sınıf öğrencisi Ünal´ın kamyonlara karşı özel ilgisi olduğunu öğrenen Emeç, İlçe Özel İdare Müdürü Recep Çelikkaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Alkan´a talimat vererek okula bir kamyon göndertti.

Kendisine yapılan sürprizden habersiz okul bahçesine çıkartılan Burak Can Ünal, kamyonun korna sesini duyunca mutlu anlar yaşadı. Bindiği kamyonla okul bahçesinde tur atan Ünal´ın yaşadığı mutluluk, İlçe Özel İdare Müdürü Recep Çelikkaya tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çelikkaya, Kaymakam Cuma Emeç´in talimatının ardından harekete geçtiklerini söyledi.

Burak Can Ünal´ın okul bahçesinde kamyon ile yaptığı gezinti sırasında yaşadığı mutluluğun kendilerini çok duygulandırdığını belirten Çelikkaya, "Kaymakamımız sayesinde özel öğrencimizi mutlu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. O anlar gerçekten çok duygusaldı." dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER