Gündem

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN GÜZEL HEDİYE

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN GÜZEL HEDİYE

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN GÜZEL HEDİYE
26-01-2018 07:58

 

Gökhan KARA /

Uzman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi´nde eğitim gören çocuklar yaptıkları sosyal sorumluluk projesi ile duygulandırdı.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ?Askerlerimiz Üşümesin´ sloganıyla başlattıkları kampanya ile veliler ve eğitmenlerin desteği ile Afrin bölgesinde operasyonda olan askerlerimize yün çorap ördüler.

Öğrencilerin vatani değerlerinin geliştirilmesi, okul ve aile iş birliği düzeyinin arttırılması, savaş bölgesinde zor koşullar altında vatani görevini yapan askerlere destek olunması amacıyla hazırlanan projeye çocuklar oldukça ilgi gösterdi.  

Hazırlanan çorapların üzerine ?Sizleri Çok Seviyoruz İyi ki Varsınız´, ?Dağların Aslanları Geceniz Gündüzünüz Gibi Olsun Dualarımız Sizinle´, ?Vatan Bir Milletin Evidir´, ?Vatan Sevgisi, Asil Ruhlar İçin Ne Mukaddes Bir Kelimedir´ gibi yazdıkları yazılar ise duygulu anlar yaşattı.

Uzman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tuğba Kehçi, yaşadığı gururu ve mutluluğu dile getirerek ?Bilindiği gibi kahraman Türk askerlerimiz Afrin´de savaş bölgesindeler. Velilerimiz, eğitmenlerimiz ve çocuklarımız ile birlikte askerlerimize destek olmak amacıyla el örgüsü yün çorap kampanyası plandık. Amacımız toplumda bir farkındalık yaratmak. Özellikle çocuklarımız askerlerimizin ayaklarının üşümesini istemiyor. Bunun için velilerimiz çorap kampanyası başlatmak istediler. Bizde böyle bir çalışma başlatarak askerlerimiz için yün çoraplar ördük. Şuan 220 öğrencimizle 100 kadar bir çorap örebildik amacımız bu sayıyı 200 çıkartmak. Önümüzde hafta içerisinde bu sayıyı tamamlayıp askerlerimize göndereceğiz? dedi.

Çocuklar ise ?Askerlerimiz şuan savaşta. Onları çok seviyoruz. Havalar soğuk, kar yağıyor. Yere basınca onların ayakları çok üşüyor. Onlar üşüyünce biz üzülüyoruz. Bunun için bizde annelerimizle onlara yün çoraplar yaptık? diye konuştu.

Askerler için titiz bir hazırlık yapan minik öğrenciler asker selamı ve ellerinde Türk Bayrakları ile savaş gölgesindeki askerlere selam gönderdi.

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER