Spor

PEHLİVANLAR 8 MADALYA KAZANDI

PEHLİVANLAR 8 MADALYA KAZANDI

PEHLİVANLAR 8 MADALYA KAZANDI
21-02-2019 07:26

NURETTİN ÇUKURYURT

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 2018-2019 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan ?Okullar arası gençler B güreş grup müsabakaları?15-17 Şubat´ta Artvin´de gerçekleştirildi.

Artvin Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara Artvin, Ardahan, Ağrı, Bayburt, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Giresun, Kars, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon, Van´dan serbest ve grekoromen kategorisinde 306 sporcu katıldı.

Yapılan grup maçlarında ilimizi temsil eden Ahmet Ayık Spor Lisesi 4 ikincilik ve 4 üçüncülük madalyası alarak büyük bir başarıya daha imza attı. Toplamda 8 madalya kazanan Ahmet Ayık Spor Lisesi, Sivaslı güreşçileri gururlandırmayı başardı.

TUNÇ: ?GÜREŞÇİLER GURURLANDIRDI?

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise, kente 8 madalya ile dönen Ahmet Ayık Spor Lisesi´ni tebrik ederek; ?Okullar arası gençler B güreş grup müsabakalarına ilimizi temsilen Ahmet Ayık Spor Lisesi katıldı. Güreşçilerimiz 8 madalya ile döndü. Müsabakada ilimizi temsil eden Ahmet Ayık Spor Lisesi sporcularını ve antrenörlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz? ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER