Spor

Petik'e Sivasspor'da Önemli Görev

Sivasspor alt yapısının sevilen hocalarından U15 takım sorumlusu Burak Petik, U16 yaş altı koordinatörlüğüne getirildi.

Petik'e Sivasspor'da Önemli Görev
05-07-2024 10:54
SİVAS

SPOR SERVİSİ

Sivasspor Kulübü alt yapısında yeni sezon hazırlıkları devam ederken, antrenörlerin yeni görevleri de belli oldu. Alt Yapı Koordinatörü Murat Dizdar’ın ayrılmasının ardından kırmızı-beyazlı kulüp, alt yapıdaki hocalara yeni görevler verdi.

Bu kapsamda Sivasspor U15 takım sorumlusu Burak Petik, U16 yaş altı koordinatörlüğüne getirildi. Petik’e çok sayıda tebrik mesajı da geldi.

Sivasspor Kulübü de resmi sosyal medya hesabından Burak Petik’in fotoğrafını paylaşarak, “U15 takım sorumlusu Burak Petik ise U16 yaş altı koordinatörlüğü yapacaktır. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz” notunu ekledi.

“ÇOK BÜYÜK EMEKLERİNİZ VAR”

Burak Petik’e sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yağdı. Sporseverler, “Tebrikler Burak hocam yeni görevinizde başarılar diliyorum. Mevcut yapının içerisinde olan geçmiş dönemi ve içerinin sorunlarını iyi bilen antrenör, oyuncu ve personel olmak üzere çözüm üretebilecek tecrübeli herkes tarafından sevilen Burak Petik hocamızı tebrik ediyoruz. Akademide büyük emekleri olan emektar hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Burak Petik hocam tebrikler. Sivasspor senin gibi bir değere sahip olduğu için çok şanslı. İnşallah yeni Yunus Emre Konak’lar çıkarırsın. Çıktığın güzel anlamlı yolda başarılar güzellikler seninle olsun. Burak hocam yıllardır Yunus Emrelerin, Emre Gökayların çıkmasında çok büyük emekleriniz var. Sizler zaten görünmeyen kahramanlarsınız size ve ekibinize başarılar diliyorum” yorumlarını yaptılar.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER