Yaşam

PİDE PİŞİRDİ, ÇAY İKRAM ETTİ

PİDE PİŞİRDİ, ÇAY İKRAM ETTİ

PİDE PİŞİRDİ, ÇAY İKRAM ETTİ
23-04-2019 07:49

Hayrullah AĞKAŞ

İlimizde göreve başladığı günden itibaren halkla sürekli iç içe olmaya devam eden Vali Salih Ayhan, hafta sonlarını yine vatandaşlarla birlikte geçirerek, halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu da birçok temasta bulunan Vali Salih Ayhan, kimi insanları evinde, kimi insanları da işyerlerinde ziyaret etti. Bu kapsamda bir pide fırınına giren Vali Ayhan, fırıncı önlüğünü giyerek, çocukluğundan beri merak ettiği pide fırınının tezgâhına geçti. Pide pişiren Vali Ayhan, fırındakilere çay ikram etmeyi de unutmadı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Ayhan, fotoğrafa şu notu da ekledi:

?Esnaf ziyaretlerimiz kapsamında uğradığım pide fırınında ustaların muhabbetine, sevgisine kayıtsız kalamadım. Hissettiklerimi, hissettirmek istedim. Çocukken ekmek aldığımda hep merak ederdim, ocağın içini. Ustanın uzun küreğe olan hâkimiyetini. Tezgâhın öbür tarafına geçince anladım ki ekmeği ekmekçiye vereceksin, bir ekmekte üste vereceksin.?

5 bine yakın kişi Vali Ayhan´ın bu fotoğrafını beğenirken, birçok kişide yorum yaparak, davranışından ötürü Vali Ayhan´ı tebrik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER