Eğitim

Planlı ve programlı çalışın

Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, başarılı olmanın en önemli unsurunun planlı ve programlı çalışmak olduğunu söyledi.

Planlı ve programlı çalışın
10-08-2024 10:37
SİVAS

HAKAN KALELİ

Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Millî Eğitim Bakanlığınca planlanan Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında ilimizde gerçekleştirilen kurslara Prof. Dr. Necati Erşen Sosyal Bilimler Lisesinde katılım sağlayan öğrencileri ziyaret etti.

Bir süre öğrencilerle sohbet ederek geleceğe yönelik planları ve hedefleri hakkında bilgi alan Yener, önemli tavsiyelerde bulundu. Elde edilen hiçbir başarının tesadüf olmadığını dile getiren Yener, "Başarılı olmak için gayret göstermeli ve çok çalışmalısınız." dedi.

Başarılı olmanın en önemli unsurunun planlı ve programlı çalışmak olduğunu dile getiren Yener, öğrencilere, "Zamanınızı iyi değerlendirin, kendinize ve ailenize vakit ayırın. Lakin bu süreçte derslerinizi ihmal etmeyin, çok kitap okuyun, bol bol deneme çözün kendinizi geliştirin. Sizler bizlerin ışığısınız, geleceğe dair en büyük yatırımımız sizlersiniz. Sınava hazırlık sürecini en iyi şekilde değerlendirip arzu ettiğiniz başarılara imza atacaksınız."dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER