Spor

PORTATİF SPOR SALONLARI MÜJDESİ

PORTATİF SPOR SALONLARI MÜJDESİ

PORTATİF SPOR SALONLARI MÜJDESİ
03-01-2020 07:00

Nurettin ÇUKURYURT

?Dünden Bugüne, Bugünden Yarına? Sivas Çalıştayı 1. Yıl Değerlendirme Toplantısı Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde yapıldı.

Programda konuşan Vali Salih Ayhan, Gençlik ve Spor anlamında yapılan çalışmaları değerlendirerek, merkez ve ilçelerde portatif spor salonları kurulacağını söyledi.

Ayhan; ?Gençlik ve Spor anlamında çalıştay ışığında yapılan çalışmalardan kısaca bahsetmek istiyorum. Gençlerin güçlü yaşam becerilerine, insani ve millî değerlere sahip olarak yetişmelerinin, iktisadi-sosyal hayata ve karar alma mekanizmalarına aktif katılımlarını sağlamak önceliklerimizdendir. Bu anlamda gençlerimizin çok yönlü gelişimlerine büyük katkı sunduğunu düşündüğüm, Gençlik Merkezlerimizin sayısını artırıyoruz. Merkezde yer alan iki Gençlik Merkezimize Suşehri, Zara ve Yıldızeli Gençlik Merkezlerimizi de ekledik. 2023 yılına kadar ?Gençlik Merkezi Olmayan İlçemiz Kalmayacak? hedefini koyduk. Aynı zamanda merkez ve tüm ilçelerimizde ?Portatif Spor Salonları? kurulmasına yönelik bir çalışma başlattık? şeklinde konuştu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER