Yaşam

?Prensibimiz insanımıza Hizmettir?

?Prensibimiz insanımıza Hizmettir?

?Prensibimiz insanımıza Hizmettir?
20-03-2017 07:28

Nurettin ÇUKURYURT

Vali Davut Gül, 10´uncusu düzenlenen Muhtarlar toplantısında ?Prensibimiz insanımıza daha çok hizmet etmektir? dedi.

Merkez ve Zara ilçesindeki muhtarların sorunlarının dinlenmesi amacıyla Valilik İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısının onuncusu Sıcak Çermikteki Sivas Termal otelde önceki gün yapıldı.

10.Muhtarlar toplantısına Vali Davut Gül, Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Habip Soluk, Selim Dursun, Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya, Yeliz Yıldızhan, Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, bölge il ve daire müdürleri, meclis üyeleri ile Zara ilçesindeki muhtarları katıldı.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve son yıllarda yapılan yatırımların anlatıldığı tanıtım filmin izlenmesi ile başlayan Muhtarlar buluşmasında konuşan Vali Davut Gül, devlet olarak amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirterek, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" temel prensibi ile hizmet ettiklerini vurguladı ve  "İnsanı hizmet ederek yaşatacağız. Bu açıdan ben çok şanslıyım. Sivas´ı genel hatlarıyla biliyorum. Sivaslı milletvekillerini biliyorum. Uzun yıllar bu İl´de görev yaptım. Biz işin aşçısıyız. Mutfağında da sizler varsınız. Bu sene Sivas´a da, Zara´ya geçmiş yıllardan daha çok hizmet edeceğiz. Bu yıl KÖYDES´ten 87 milyon lira gelecek. Bu rakam gecen yılın 6 katı durumunda" dedi. 

Milletvekili Mehmet Habip Soluk ise, Türkiye´nin dört bir yanında ayrım yapılmaksızın hizmetler yapıldığını ifade ederek, "Ülkemizin her karışına dantel gibi ilmik ilmik hizmetler yapıldı." diye konuştu.

Milletvekili Selim Dursun da, kırsal için ülke genelinde çok sayıda proje yapıldığını ifade ederek, ilimizin de bu hizmetlerden en güzel şekilde faydalandığını ifade etti.

Milletvekili Hilmi Bilgin ise, Sivas´ın yüzölçümü bakımında geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu dile getirerek; "Sorunları tek tek çözüyoruz, bu yıl daha da çok hizmet yapılacak." dedi.

Konuşmalarından ardından muhtarlara katılım sertifikaları verildi. 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER