Siyaset

PROJE TÖRENİ

PROJE TÖRENİ

PROJE TÖRENİ
27-02-2019 07:59

AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, seçimler öncesinde projelerini bugün törenle açıklayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un da katılacağı proje ve aday tanıtım töreniyle ilgili dün açıklama yapan Başkan adayı Bilgin, ?Sultanşehir Sivas´ımızı daha ileriye taşıyacak projelerimizi açıklayacağımız törene tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz?dedi. Proje töreni TSO Salonunda saat 17:30´da yapılacak.

Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde projelerini bugün açıklayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un da katılacağı proje ve aday tanıtım töreniyle ilgili dün açıklama yapan Başkan adayı Bilgin, 8 ana başlık altında toplanan projeler hakkında, ?Sultanşehir Sivas´ımızı daha ileriye taşıyacak projelerimizi açıklayacağımız programa tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz?dedi.

TSO SALONUNDA 17.30´DA

AK Parti projelerinin yanı sıra Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin de tanıtılacağı törene bugün Ankara´dan şehrimize gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katılacak.

8 BAŞLIKTA TOPLADI

Projelerini ?Sosyal ve Engelsiz Şehir Projeleri, Yeşil Sivas Projeleri, Çevre ve Yaşam Projeleri, Yenilenen Şehir Projeleri, Tarih, Kültür ve Turizm Projeleri, Gençlik, Spor ve Eğitim Projeleri, Ulaşım Projeleri ve Sanayi Altyapı Projeleri olarak 8 ana başlıkta toplayan Belediye Başkan Adayı Bilgin, projeleriyle ilgili detayları bugünkü törende açıklayacağını belirtti.

DAVET ETTİ

AK Parti Belediye Başkan adayı Bilgin, Bakan Kurum´un da katılacağı törene tüm vatandaşları davet ettiğini kaydederek, ?Şehrimize hayırlı olsun?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER