Yaşam

PROJEDEN SONRA TEMELİ ATILACAK

PROJEDEN SONRA TEMELİ ATILACAK

PROJEDEN SONRA TEMELİ ATILACAK
22-02-2017 08:42

HABER MERKEZİ

            Eski Numune Hastanesi bahçesine yapılacak olan Merkez Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Beşir Köksal, görev taksimi toplantısında yaptığı açıklamada, projenin yapılmasından sonra cami temelinin atılacağını açıkladı.

            GÖREV TAKSİMİ YAPTILAR    

Genel kurul toplantısından sonra bir araya gelerek ilk toplantısını yapan, Merkez Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu, görev taksimi yaparak, dernek başkan vekilliğine Erdal Karaca,Başkan Yardımcılıklarına Abdulkadir Hastaoğlu,  Mustafa Sarılar , Genel Sekreterliğe Ömer Uluçay, Saymanlığa Abdullah Fişne, üyeliklere ise Ali Aksu, İsmail Okutansoy, İbrahim Emmioğlu, Hüseyin Duman´ı getirdi.

PROJE YAPILIYOR

Denetim Kurulu başkanlığına Ali Kılıç, üyeliklere ise Adnan Taştan ve Faruk Bayat´ın seçildiği görev taksimi toplantısında açıklama yapan Başkan Beşir Köksal, proje çalışmalarının devam ettiğini, yakın bir zamanda tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

TEMELİ ATILACAK

Camiinin Bakan İsmet Yılmaz, Milletvekilleri ve Vali Davut Gül ile Belediye Başkanı Sami Aydın´ın önderliğinde yapılmasını sağlayacaklarını da belirten Başkan Köksal, ?Sivas´ımıza yen bir cami kazandırmak için yola çıktık. Derneğimizi kurduktan sonra genel kurulumuzu da gerçekleştirdik. Proje çiziminin ardından en kısa zamanda temel atmayı planlıyoruz.?dedi.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER