Gündem

PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİN

PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİN

PROJELERİ YAKINDAN TAKİP EDİN
10-11-2021 07:00

Arife DEFNE ARSLAN

İlçe milli eğitim müdürleriyle bir araya geldiği toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan,  özellikle pandemi sürecinde yaşanan öğrenme kaybının tespiti ve buna yönelik çalışmalar yapılmasının önemine vurgu yaptı. Aslan, "Öğrencilerimiz uzun bir süre yüz yüze eğitimden uzak kaldılar. Bu süreçte ortaya çıkan öğrenme kayıplarını tespit etmeli ve telafisi için gereken çalışmaları ivedilikle hayata geçirmeliyiz." dedi.

Akademik projelerin yanı sıra sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal çalışmaların da çok önemli olduğunu belirten Aslan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın akademik açıdan başarılı olmalarını sağlarken, milli ve manevi değerlerine bağlı, sanatta, sporda ve kültürel alanlarda da birikimli bireyler olarak yetişmesini tesis etmeliyiz. O nedenle bu yöndeki proje ve çalışmalarımızın daha etkin ve iyileştirilerek sürdürülmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Aslan, Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi ve "10 bin Okul" Projesi kapsamında yürütülecek çalışmaların da titizlikle takip edilmesini istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER