Gündem

PROTOKOLDEN ANKARA ÇIKARMASI

PROTOKOLDEN ANKARA ÇIKARMASI

PROTOKOLDEN ANKARA ÇIKARMASI
16-10-2020 07:00

Uğur YİĞİT

Vali Ayhan ve beraberindeki heyet Ankara ziyareti kapsamında ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığını ziyaret etti. Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Milletvekilleri Habip Soluk, Semiha Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile bir araya gelerek, Sivas´ın eğitimi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.  Ziyarette yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte ilimizde yapılan çalışmalar da değerlendirildi.

Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve beraberindeki heyet Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli´yi de ziyaret etti.  Ziyarette, Sivas´ta tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalar üzerine istişarelerde bulunan Vali Salih Ayhan ve beraberindekiler, tarımsal sulamanın yaygınlaştırılması amacıyla ilimizde son dönemlerde yapılan baraj ve göletler ile diğer yatırımlar için Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli´ye teşekkürlerini iletti.

Heyet, ilimizde inşaatı devam eden Canlı Hayvan Pazarı ve Ot Borsasıyla ilgili taleplerini içeren dosyayı da Bakan Pakdemirli´ye sundu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER